Vi trenger fotballspillere.

On December 19, 2011, in Generelt, by Egil Aske

Det søkes en hurtig bakromsspiss. Man er klare på at man ønsker en høy og robust midtbanespiller. Trond Olsen ble kjøpt inn som en hurtig (…) venstrekant.

I Bengt kjøpte vi en stor og sterk spiss. På stopperplass kjøpte vi kjempen Björn Andersson.

På backene har vi Bertelsen og Skogseid. Begge to har fart som et av sine store fortrinn.

Hva om vi nå tar oss et pusterom – legger fysikk og ekstremkvaliteter til side og faktisk ser etter gode fotballspillere?

Er det noe dette laget mangler så er det nettopp det. Vi er så opptatt av at spillerne vi skal ha tak i skal være helt ekstreme på en eller annen ferdighet at det går på bekostning av alt annet. Sa noen Razak Pimpong?

Hva hjelper det med lynhurtige backer som kan løpe og løpe når de ikke klarer å slå en fem-meters pasning? Og er det virkelig SÅ viktig at denne midtbanespilleren vi skal hente er to meter høy?

Vi må endre tankegangen i spillersøket vårt. Vi kan ikke starte søket vårt med utgangspunktet; hvem har 20 i fart og akselerasjon og er tilgjengelige for under tre millioner. Eventuelt: hvilke spillere over 2.meter kan være interessert i å spille i TL?

Har vi helt glemt at en av våre beste venstrebacker gjennom tidene het Thomas Pereira? Han var den treigeste spilleren i TL!

Forhåpentligvis vil Hareide nå starte letingen etter en god fotballspiller. For det trenger vi. Og noe sier meg at han verken er sjiraff eller gaselle.


 

3 Responses to “Vi trenger fotballspillere.”

 1. Elsa says:

  She is paying approximately $25,000 per month on a years lease.

  The immigrant inflow into the country is noticeable and it is predictable that the number of visitor to Dubai
  from all around the world is going to continue to
  increase in the upcoming years. For instance, there is the Design Apartment House that was recently opened in Stuttgart-Zuffenhausen, and which contains nine
  opulent apartments.

 2. 皮膚が弱くて化粧水をつけると顔が赤くなってしまう方。アトピーなどでお化粧もできない。敏感用のものを使ってもヒリヒリして痒くなってしまって、自分に合うものがどうしても見つからない人はオージュンヌという化粧水を試してみるといいかも知れません。もちろん乳化剤などの不要なものは一切入っていないですから安心して使えます。アトピーでお化粧ができなかったという人でも、お肌の状態が良くなったケースがあります。ヒリヒリして赤みが出てしまったり、保湿タイプを使うと逆にニキビができてしまったりという方に向いています。

 3. abg bugil says:

  Good way of explaining, and nice paragraph to get data on the topic of my presentation topic, which i am going to convey in institution of higher education.

Leave a Reply